Raadhuis

Op het driehoekige Frankisch marktplein in hartje Lommel bevindt zich het Raadhuis. Dit voormalige gemeentehuis werd midden negentiende eeuw opgericht in classicistische stijl. Achter de helderwitte gevels van dit sfeervol gerestaureerde gebouw liggen twee ruimtes die voor uw evenement gebruikt kunnen worden: de Raadzaal en de Charlotte van der Seijszaal.

Raadhuis
Dorp z/n (gelegen op het marktplein)
Parkeren kan op het Adelbergpark of op de parking aan het Huis van de Stad.

 

Charlotte van der Seijszaal

 
Oppervlakte 100m² (10m x 10m)
Aantal personen 60
Mindervaliden Toegankelijk

De Charlotte van der Seijszaal is een unieke locatie in hartje Lommel. De zaal ligt op de eerste verdieping van het Raadhuis en is uiteraard toegankelijk voor mindervaliden. Ze kan gebruikt worden voor vergaderingen, lesmomenten, concerten en huwelijken. Speciaal voor het concertgebeuren werd een akoestische wand geïnstalleerd. De Stichting Charlotte van der Seijs kocht hiervoor tevens een bijzondere en waardevolle vleugelpiano van het merk Fazioli, een instrument met wereldfaam. Voor concerten kunnen ruim 100 toehoorders plaatsnemen.

Raadzaal

 
Aantal personen 30
Mindervaliden Toegankelijk

In de Raadzaal staat een vast opgestelde, grote, ronde tafel. Dit vormt het centrum van een mooie locatie die uitstekend geschikt is voor congressen, lezingen en seminaries. Deze zaal is ook toegankelijk voor mindervaliden.