Horeca en hotels

Leer Lommel kennen en weet: hier wil je langer verblijven, ongeacht de omvang van uw congres, vergadering of activiteit. Op de website van Toerisme Lommel vind je een overzicht van de overnachtingsmogelijkheden en eetgelegenheden in Lommel.

Met ondermeer het vijf sterren-bungalowpark De Vossemeren en de recreatieparken het Blauwe Meer en het Parelstrand voorziet Lommel in iedere denkbare vorm van verblijfsrecreatie. Uiteraard bent u ook welkom in de talrijke kleine hotels of kamers met ontbijt. Jaarlijks ervaren 1,1 miljoen bezoekers de kracht van Lommel.

Talrijke terrasjes nodigen uit voor een bezoek. Wat is er heerlijker dan, genietend van een verkoelend drankje, te kijken naar alles wat Lommel te bieden heeft? Restaurants en tavernes tonen een rijk gevarieerde menukaart die tegemoet komt aan ieders culinaire voorkeur, maar proef zeker ook eens de lokale recepten. ‘s Avonds werkt Lommel als een magneet op iedereen die behoefte heeft aan gezelligheid: mensen maken vrienden, innige liefdes worden geboren, kortom Lommel geeft alles wat het leven mooi maakt.