Fietstocht

Beschrijving: combineer een vergadering met ontspanning (of inspanning). Lommel, het natuurrijkste fietsparadijs van de Limburgse Kempen, ligt in een streek bekend om haar groot aanbod en variatie in natuur. Duizenden hectaren bos, heide, duin en (wit) zand liggen in Bosland - het grootste aaneengesloten bosgebied van Vlaanderen - en nodigen u uit voor een verrassende tocht. Op de goed bewegwijzerde routestructuren treft u zeker een horecavoorziening aan die u ook op culinair gebied aan uw trekken laat komen. De Soeverein Arena (congrescentrum) is het vertrekpunt van vele fietsroutes. Stippel een route van knooppunt tot knooppunt  uit met de fietskaart Limburg of via de online fietsrouteplanner. U vindt de Soeverein Arena (congrescentrum) terug op de fietsroute tussen knooppunt 230 en 260. Fietsen staan klaar voor de deur want het fietspunt ligt vlak aan het congrescentrum.

Tijdsduur: afhankelijk van de lengte van de route die u uitstippelt.

Locatie: u kan zelf kiezen waar u start; het fietsverhuurpunt ligt aan de Soeverein.

Prijsindicatie:

- Fietskaart Limburg of Kempen: € 9,50 per stuk, te verkrijgen bij Toerisme Lommel of aan de balie van de Soeverein.
- Huur fiets: € 9,00 per persoon per dag (- 10% korting vanaf 15 fietsen & - 25 % korting vanaf 30 fietsen).

Tips:

- Fietsen huren is elke weekdag tussen 8.00 uur en 22.30 uur en elke weekenenddag tussen 8.30 uur en 22.00 uur mogelijk. U reserveert wel best op voorhand zodat u zeker het nodige aantal fietsen ter beschikking hebt.

-  De knooppunten zijn genummerd en worden duidelijk zichtbaar aangegeven op blauwe rechthoekige borden. De Soeverein bevindt zich tussen knooppunten 230 en 260.